top of page
Bute200cm M.jpg

BUTE KOMT ER WEER AAN!

Zaterdag 20 mei wordt op Landgoed De Bonte Belevenis aan de Rommelpot bij Den Hoorn opnieuw het Texelse evenement BUTE gehouden. BUTE begint om 11.00 en duurt tot 18.00 uur. De toegang is gratis en de opbrengsten van het evenement zijn voor het goede doel. 


Parkeren

Je parkeert je fiets bij De Bonte Belevenis op het weiland rechts van het woonhuis. Het verzoek om s.v.p. de aanwijzingen te volgen van de organisatie ter plekke. 


Auto’s kunnen iets verderop geparkeerd worden op een weiland naast de kerk van Den Hoorn dat voor BUTE beschikbaar is gesteld. Volg ook hier de aanwijzingen ter plekke. Het is slechts een kleine wandeling naar De Bonte Belevenis. Tevens rijdt er doorlopend een pendelbusje tussen het parkeerterrein en De Bonte Belevenis. 


Strippenkaart 

BUTE bestaat onder meer uit een serie leuke activiteiten voor de kinderen, waarvoor je op het terrein een strippenkaart kunt kopen. Deze kost €7,50. De opbrengst is bestemd voor het goede doel. Een overzicht van de activiteiten vind je hier


Lionsveiling 

Er is tevens entertainment op het podium, een fair met diverse marktkramen en u kunt een hapje en een drankje nuttigen. Ook wordt de Lionsveiling van Lions Club Texel (organisator van BUTE) gehouden op het terrein van De Bonte Belevenis.


Kortom, een gezellig samenzijn om zaterdag 20 mei met elkaar van 11.00 tot 18.00 uur ‘naar BUTE te gaan’. Graag tot dan!

​ 

PS1 We zijn te gast bij De Bonte Belevenis dat van zichzelf al een prachtig terrein is en ook nog in een prachtige omgeving ligt. Vriendelijk verzoek om deze omgeving net zo mooi achter te laten zoals u hem aantreft. Dat vinden we wel zo correct ten opzichte van onze gastheer en gastvrouw​ en alle anderen die van deze omgeving genieten en gebruik maken

​ 

PS2 Ondanks dat wij fan zijn van viervoeters, zijn deze helaas niet toegestaan op het evenemententerrein

Nu we toch uw aandacht hebben..

BUTE is zaterdag 28 mei niet het enige grote evenement dat op Texel wordt gehouden. Die dag is er in Den Burg de eerste editie van BuitenGewoon Texel in Den Burg. Op deze uitmarkt is te zien wat er komende periode op muzikaal en cultureel gebied op Texel te verwachten is. Gaan wij elkaar nu als evenementen in de weg zitten? Nee hoor, zover liggen BUTE (Den Hoorn) en BuitenGewoon Texel (Den Burg) niet bij elkaar vandaan en we willen elkaar juist versterken. Samen doen we ons best om er voor iedereen een leuke en geslaagde dag van te maken! Oftewel: 'ga naar bute' zoals ze hier vroeger zeiden en 'maak er wat buitengewoons van'!

De Krim logo klein.jpg

Partner van BUTE

bottom of page